Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "IsÀn varjo" by Kimmo Oksanen " Book PDF Kindle ePub Free

IsÀn varjo

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: IsĂ€n varjo
  • Author : Kimmo Oksanen
  • Release Date : January 01, 2020
  • Genre: Nonfiction,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2373 KB

Description

Koskettava kuvaus isÀn ja pojan ristiriitaisesta suhteesta ja elÀmÀnmyönteisyyden etsinnÀstÀ.

IsÀn varjo on palkitun kirjailijan inhimillinen tositarina hÀpeÀstÀ, pettymyksistÀ, perheensisÀisistÀ jÀnnitteistÀ ja siitÀ, kuinka kukin voi riuhtoa itsensÀ irti syvÀlle juurtuneista asenteista.

Kun toimittaja Kimmo Oksanen oli vielÀ lapsi, hÀnen isÀnsÀ kuljetusfirma luisui epÀonnisten sattumusten seurauksena konkurssiin. Ulosottomiehet tulivat ja vaikeudet alkoivat. YrittÀjÀperheen aiemmin toiveikas ilmapiiri muuttui tukahduttavaksi. Pettynyt isÀ meni matkoihinsa ja jÀtti jÀlkeensÀ vuosien mittaisen varjon: kielteisen elÀmÀnasenteen. Nyt vuosikymmenien jÀlkeen Kimmo Oksanen on pÀÀttÀnyt kirjoittaa itsensÀ vapaaksi isÀn varjosta ja hÀviÀmisen kulttuurista, uhrimentaliteetista kohti elÀmÀnvaloa.

Kimmo Oksanen (s. 1960) on Helsingin Sanomien pitkĂ€aikainen toimittaja, jonka edellinen kirja Ohikuljetut – ErÀÀn kerjĂ€lĂ€isperheen tarina (yhdessĂ€ valokuvaaja Heidi Piiroisen kanssa) sai vuoden 2019 Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon. Oksasen omakohtainen Kasvonsa menettĂ€nyt mies puolestaan palkittiin parhaana kirjana Bonnierin suuressa journalistigaalassa vuonna 2015.


Download Books "IsÀn varjo" PDF ePub Kindle